Warning: Undefined array key "pagename" in /srv/vhost/elgalleditor.com/home/html/wp-content/plugins/wwpformcontact/wwpformcontact.php on line 326
Domingo Pons, Antoni – El Gall Editor
Skip to content Skip to footer

Domingo Pons, Antoni

Nascut a Alcúdia. És arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona des de 1987. Exerceix professionalment a l’estudi DDR arquitectes.
Ha publicat, juntament amb la també arquitecte Glòria Druguet Tantinyà, diferents treballs relacionats amb la història de l’arquitectura i l’urbanisme de la seva ciutat. Entre aquests destaca Can Castell d’Alcúdia (1998); així mateix, ha participat a les Jornades d’Estudis Locals d’Alcúdia amb comunicacions com “Aproximació a l’estudi de les illetes d’Alcúdia (segles XVI-XIX)”, el 1998, o “Una nova ciutat. Els canvis urbanístics en l’arquitectura d’Alcúdia dels segles XVI-XVII”, el 2006.
Juntament amb Pere Salas ha participat en les Jordanes de Repoblació Mallorquina al sud valencià celebrades el 2007 i el 2012 publicant a les actes de les primeres “Partir cap al regne de València. L’emigració dels polelncins durant el segle XVII”.

Llibres de l’autor