Warning: Undefined array key "pagename" in /srv/vhost/elgalleditor.com/home/html/wp-content/plugins/wwpformcontact/wwpformcontact.php on line 326
Giraud Junoy, Berta – El Gall Editor
Skip to content Skip to footer

Giraud Junoy, Berta

Va néixer a Barcelona l’any 1980. És actriu. Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Completà la seva formació a l’Amsterdam Art Performing School i a la Central School of Speech and Drama de Londres.

En l’àmbit del teatre professional ha treballat amb Jordi Prat i Coll en els muntatges: La rambla de les floristes al TNC, La fortuna de Sílvia al TNC, Blau a la Sala Beckett, Liceistes i Cruzados al TNC i De quan somiava al Teatre Lliure. Amb Marc Artigau a Caïm i Abel a la Biblioteca Nacional de Catalunya, amb Oriol Broggi a Luces de Bohemia a la Biblioteca Nacional de Catalunya, amb Alberto Díaz a El llarg dinar de Nadal a El Maldà, amb Pere Puig a Bondat a la Biblioteca Nacional de Catalunya, amb Yvette Vigatà a Regla de tres a la Nau Ivanow, amb Carles Fernández Giua a Venedors a la Sala Beckett i amb Joan Castells a Les aventures extraordinàries d’en Massagran al TNC, entre d’altres.

En televisió ha participat a les sèries Com si fos ahirLa RieraEl cor de la ciutat i Majoria absoluta. I a la TVmovie Fassman, l’increïble home radar, dirigida per Joaquim Oristrell.